Julaffischer är ett otroligt dekorativt och modernt sätt att ge din juldekoration en extra twist. Det kan vara så att du inte kan få nog av jul- och juldekorationer, och därför har en önskan om att tillföra julstämningen ännu mer, eller så vill du dekorera på ett minimalistiskt men ändå enormt mysigt sätt. Båda delarna kan göras med vackra julaffischer. Julen är över oss och det är dags att hitta julstämningen igen. Om du tycker att huset behöver lite extra stämning så är julaffischer en riktigt bra idé för detta. Utbudet av julaffischer är brett, vi har valt ut några åt dig, så att du kan hitta inspiration till hur du kan styla ditt hem, med de vackra julmotiven eller citaten från t.ex. välkända julkalendrar.

Julaffischer

Julcitataffischer

Den här typen av posters är ett superfint, men också minimalistiskt sätt att piffa upp juldekorationerna. Du kan välja en vanlig "Önskar dig en god jul"-affisch, som sänder en trevlig hälsning till dina gäster, eller så kan du gå all in på söta och roliga citat från julkalendrar eller välkända julsånger, som garanterat lockar fram julstämningen som mest. Fira jul året runt med en offertaffisch eller ta ut den till semestern. Till exempel kan affischen "Stygg eller snäll" eller "Ät inte gul snö" enkelt få ett leende på läpparna året runt. Bakom många av dessa fina affischer som vi har på Homedec hittar du företaget Bentzenberg , som designar riktigt snygga minimalistiska posters, med en bra blandning av typografi och illustration. Samtidigt ger de ofta möjlighet att vara medbestämmande på färger eller layout. Det betyder naturligtvis att du kan hitta just den affisch som passar din julstämning bäst.

Julaffischer

Julmotiv affischer

Julmotiv är något som verkligen kan sätta fart på fantasin, och vad är mer magiskt än detta. Julen är full av magi och en julaffisch med mysiga motiv kommer att föra in värme och atmosfär i hemmet. Även här hittar du affischer med minimalistisk design som är väldigt grafiska. Men du kan också hitta några mer klassiska affischer, som verkligen kan väcka goda julminnen. Gillar du en affisch med en enda julgran eller är du mer för snö och landskap? Vi är alla olika, men affischerna har det gemensamt att de åtminstone andas jul, mys, värme och massor av magi. Affischerna kan sprida julstämning i hemmets alla rum eller kanske på kontoret. Välkomna dina gäster med ett härligt julmotiv, som tillsammans med doften av julfavoriter får dina gäster att känna sig mysiga och en personlig värme i ditt hem.

Julaffischer

Julstadsaffischer

Julstadsaffischer kan verkligen få igång julstämningen. T.ex. Jeanet Kristensen har designat några väldigt mysiga julstadsaffischer, som för både unga och gamla in i den rätta julstämningen. Affischerna är gjorda i några riktigt fina blå/gröna färger, som passar in i de flestas juldekorationer. Ljuset och atmosfären är helt fantastiskt på dessa affischer och du kan nästan helt drömma dig in i ämnet och ta en tur på släden, nerför de snötäckta gatorna. Du kan verkligen göra din jul väldigt personlig med en julstadsaffisch från din stad, eller en stad som du har en speciell relation till.

TIPS: Du kan med fördel använda dina befintliga ramar. Du sätter helt enkelt dina julaffischer framför dina nuvarande bilder, och strax efter jul sätter du julaffischen längst bak.

10. 2021-11-10ÖRBI — Tina Buchmark
Taggar: jul

Skriv en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de visas