Nuuroo är ett nytt danskt designmärke som startade 2021. Här på Homedec älskar vi det absolut. Har du skaffat en ny liten, eller känner du någon som har? Vi vill alla ge de små den bästa starten i livet, och det kan du göra med produkterna från nuuroo. Vi vill alla vara omtänksamma och medvetna om vilka produkter vi erbjuder våra barn. Det gäller ända från födseln till mat, klädval, leksaker mm.

nuuroo kids läckra nytt inredningsmärke för barn

Att bli föräldrar bidrar ofta till att trigga en större medvetenhet och intresse för vad produkter innehåller. Speciellt produkter för spädbarn och barn. På nuuroo vill de skapa produkter där du kan ge ditt barn en start i livet, utan kemikalier.

Hållbarhet, ekologi och ett medvetet val på nuuroo, och produkter utan kemikalier, har aldrig varit mer aktuella. Att aktivt bestämma sig för vilka produkter man ska välja har blivit en viktig del av vardagen för många människor. Nuuroo skapar läckra kvalitetsprodukter för spädbarn och barn i hållbara material.

Med nurroo får du det bästa av det bästa för ditt barn. Här får du en produkt där hållbarhet och ansvar står i centrum, samtidigt med en otroligt läcker design.

Brinner du också för att värna om miljön och föra en hälsosammare planet vidare till våra barn, och vill samtidigt ge de godaste produkterna till den lilla?

Nuuroo är ett varumärke som brinner för att skapa produkter som kan överföras från generation till generation. Det är så vi bäst skyddar miljön. Därför designar de även produkter av hög kvalitet, där man inte har kompromissat med sitt materialval. De skapar därför en tidlös och långvarig produkt.

Produkterna är designade med fokus på barnslighet med fantasi, lek och roliga universum, kombinerat med lugn och stilren design.

Deras tallrikar och extra servis är gjorda av en mjuk och läcker silikon, och deras haklappar, tygblöjor och andra textilier är naturligtvis ekologisk bomull.

Utöver deras helt medvetna val av produkter och utan kemikalier har de också en enormt söt design, en som både barn och vuxna kommer att älska. Den har tänkts som en del av den nordiska inredningen, och samtidigt något som barn kommer att tycka är roligt att titta på och ha roligt med. Nuuroo har, liksom andra, höga krav med en nordisk stil i åtanke. Och ett plus är att all deras disk kan gå i diskmaskinen.

Nuuroo är med andra ord verkligen ett supersuperläckert märke, som precis har landat på marknaden, men som vi definitivt spår en god framtid. Inte bara för deras stora önskan om ekologi och hållbarhet, utan säkert också för deras nordiska och stilrena design. Vi älskar det.

20. 2021-10-20ÖRBI — Tina Buchmark

Skriv en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de visas