Gillar du inredning, där kvaliteten inte tummats på, så kan du här läsa lite om de läckra nyheterna vi har fått från House of Sander . Kanske hittar du en bra presentidé bland de många fina kristallljusstakarna, eller så kan urvalet av läckra kvalitetsstolar inspirera dig att göra lite förnyelse i hemmet.

Du kanske redan känner till varumärket under namnet Preform Furniture. Det var under detta namn som det familjeägda företaget startade redan 1989 i Horsens, men 2020 bytte namnet till det vi känner idag. Fokus har alltid legat på kvalitet, nordisk och modern design, samt tidlösa uttryck med en twist. De har genom åren specialiserat sig på matbordsstolar, och har därför stor erfarenhet av att skapa rätt produkt, efter kundens önskemål.

hus av sander ljusstakar

Matbordsstolar för alla smaker

Med stolar från House of Sander är du garanterad en stol i vacker design. Utbudet är brett och till priser där de flesta kan vara med. På House of Sander använder de många olika material när de designar sina produkter. Du kan därför hitta stolar i många olika material. Tyg, konstläder, plast, trä och stål är några av de material du kan hitta. Förutom matbordsstolar kan du även hitta barstolar i olika utföranden och material. Restaurangbranschen kan dra nytta av stolar från House och Sander. Stolarna är extremt lätta att rengöra, vilket gör dem attraktiva för både hotell, restauranger, caféer och barnfamiljer.

Ljusstakar i många former och färger

Kristallljusstakar är moderna som aldrig förr. Hos House of Sander hittar du stativ för både kronljus och värmeljus. Alla stativ är gjorda i modern design med en fin twist. Alla detaljer är väl genomtänkta och med en ljusstake från House of Sander får du en ljusstake av absolut toppkvalitet. Produkternas nordiska stil, vackra former och färger går riktigt bra med den ljusa interiören i danska hem. Använd ljusstakarna för att skapa en mysig atmosfär i alla rum i hemmet. Kombinera former och färger för att göra uttrycket mer personligt.

Här har du helt enkelt ett varumärke där bra kvalitet går hand i hand med den nordiska stilen.

11. 2021-10-11ÖRBI — Tina Buchmark

Skriv en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de visas