Mina 5 tips och tricks för att använda fingeravtrycksaffischer

Ska du på konfirmation, bröllop eller dop? Kanske något helt fjärde? Fingeravtrycksaffischer fungerar som en modern gästbok, där alla gäster kan sätta sina fingeravtryck och tillsammans skapa en unik affisch
Här hittar du mina 5 tips och tricks för att använda affischerna!

1. Välj ett tema som speglar händelsen

Fingerprints affischer finns i flera olika motiv med fokus på studenter, konfirmationselever, nygifta etc. Det är därför viktigt att du hittar just den affisch som passar just ditt evenemang. Det är skillnad på konfirmations-, student- och bröllopsaffischerna. Dessutom kan du på några av affischerna designa en text som kommer på. Jag rekommenderar därför att du använder den extra tiden till att hitta rätt poster för tillfället, samt eventuell text!


2. Placera affischen framför glaset under föreställningen

Av goda skäl kan affischen inte placeras i ramen bakom glaset innan fingeravtrycken har applicerats. Detta skulle resultera i ett mycket färgglatt glas men en tom affisch. Mitt förslag på bästa lösningen är att placera affischen framför glasfronten. På så sätt stöds affischen och det blir en hård yta under när du ska sätta ditt fingeravtryck.

 3. Ha alltid en extra stämpelfärg redo

Ingen stämpelfärg - inga fingeravtryck. Så enkelt är det, eftersom det är så här du får trycken i färg på din affisch. Som utgångspunkt räcker det med en stämpelfärg, men jag rekommenderar att du alltid behåller en extra - och det finns flera anledningar till detta!

Den första anledningen är den uppenbara - om du har en stämpelfärg som har gått sönder kan affischen inte färgläggas och det hela faller isär.

Den andra orsaken uppstår om det är många gäster. Här kan det ta lång tid att få affischen ifylld med endast en färg åt gången. Med en extra stämpelfärg går det dubbelt så snabbt.

Slutligen ger du även gästerna möjlighet att kombinera färger och uttrycka sin kreativitet om mer än en färg tillhandahålls.



4. Använd våtservetter för att ta bort stämpelbläcket

Affischen har nu blivit färgstark och full av fingeravtryck, men gästerna har fortfarande färg på fingrarna och färgar motvilligt sina kläder, ansikten och annat i rummet. Det är därför en mycket bra idé att vara beredd på att bläcket lossnar från fingrarna igen. Jag rekommenderar därför att du sätter upp en våttorkstation bredvid affischen. Använd eventuellt en servettconcealer som den på bilden >


5. Meddela toastmaster/festansvarig

Om eventet har en "festansvarig" är det en bra idé att dela ditt inslag med denna person. På så sätt undviker du att ditt festliga inslag händer två gånger om det redan har föreslagits. Det är en enorm stämningsdödare för festen och vi rekommenderar därför att lägga tid på att säkerställa att din idé är original.


Med dessa 5 tips och tricks kan du vara säker på att din fingeravtrycksaffisch blir en hit! Var det roliga inslaget på festen, ge en söt present eller använd affischen hur du vill.

Hitta den affisch du behöver, eller låt dig inspireras av vårt stora utbud här:

> Se affischerna <

Jag hoppas att du kan använda mina tips och tricks om fingeravtrycksaffischerna – och att de kan bidra till en sublim fest!

Tack för att du läser med!


29. 2022-08-29ÖRBI — Sebastian Conrad
Taggar: Festartikler Tips

Skriv en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de visas