Cooee är ett svenskt familjeägt designmärke med många års erfarenhet. Erfarenheten och intresset för design går tillbaka till 1950-talet, då familjemedlemmar arbetade med innovation och design. Syskonen Catrine och Henrik Åberg är 3:e generationen och började 2005 med att tillverka smycken i plexiglas, som har setts burna av både stora modeikoner och kungligheter från Skandinavien. Under 2015 expanderade företaget till nya hem- och designkategorier och lanserade den mycket hyllade Ball-vasen.

cooee nyheter i butiken

Vackert och minimalistiskt

Det är just nyckelorden när man tittar på produkterna från Cooee. Alla vaser är handgjorda och handmålade, vilket naturligtvis gör att ingen är den andra lik. Detta ger produkten mycket personlighet och charm. Cooee levererar vackra och minimalistiska heminredningar som harmonierar med varandra. Den minimalistiska stilen gör att du enkelt kan mixa och matcha den med dina favoritinredningsartiklar i hemmet. Om det är en vacker Cooee-vas bredvid barnens teckningar, din favoritmålning eller helt enkelt att stå ensam är helt upp till dig. Designen är tidlös och unik och kan vackert dekorera alla rum i huset i många år framöver.

Bollserie

Ballvasen var den första produkten i Living-kollektionen som Cooee lanserade i sin interiörproduktion. Man måste säga att det tog världen med storm och nu är deras största egenskap. Den sfäriska keramiska vasen finns nu i flera storlekar och färger. Den är bland annat känd för sin ultrasläta och mjuka glasering. Dessutom, som allt annat på Cooee, är den handgjord, vilket gör den unik och personlig. Cooee design träffar punkten med den estetiska och nordiska tidlösa stilen, där kvalitet, form och uttryck är både kräsna. Använd den ensam med små enstaka blommor i, eller kombinera den med andra Ballvaser i flera storlekar. Du kan naturligtvis också, på grund av den minimalistiska och tidlösa designen, kombinera den med något av din favoritinredning.

Fat, ljusstakar och keramikvaser

Cooee har fingret på pulsen och följer ständigt den moderna utvecklingen inom inredning. Under dessa år jobbar Coee sig in på den globala marknaden med sina vackra vaser, skulpturer och andra interiörer i keramik. Med deras snygga och strikta design kan du enkelt mixa och matcha. Vaserna står fint på egen hand, men blir även vackra med ett fat med ljus, kakor eller vad som helst som finns på tallriken hemma. Ställ vasen i entréhallen med de vackra torkade blommorna eller ställ den på matbordet med en färgglad fräsch bukett som verkligen kan välkomna dina gäster till en god middag. Fatterna är gjorda i vackra harmoniska färger och kan givetvis användas hur du vill. Du kan t.ex. som en snygg display med lampor, små vaser eller figuriner du bryr dig om. Du kan även använda den i badrummet med parfym eller andra saker du gillar att ha stående framme. Rätterna kan givetvis även användas i köket med olika oljor och kryddor att mala på.

En bra presentidé

Är du i behov av en present? Cooee har tagit hela världen med storm, med sina läckra och snygga produkter, och är därför en perfekt presentidé. Till exempel på mors dag? En present till den stilmedvetne, som uppskattar vacker design och inte minst bra kvalitet. Oavsett tillfälle är det alltid en bra idé att ge något i inredningen. De flesta kan använda en fin sak till hemmet.

23. 2022-02-23ÖRBI — Tina Buchmark
Taggar: Nyheder

Skriv en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de visas