Har din familj också många sysslor att göra dagligen? Familjeplanerare är populära som aldrig förr, och hjälper till att ge en överblick över vardagen. Här på Homedec.dk har du möjlighet att designa själv din egen unika familjekalender , där du kan designa den helt efter dina behov. Här hittar du flera design-det-själv-alternativ, där du kan skapa just den kalender som passar i den familjens hem.

familjekalenderplanerare

Nedan hittar du en guide till hur du designar din personliga planerare genom vårt design-din-egen-planerare-verktyg.

1. Välj storlek

Det är viktigt att du först tar reda på vilken storlek familjekalender du vill ha. När du behöver hitta rätt storlek kan du ställa dig själv följande frågor. Hur många namn ska stå på den? Var ska den hänga? Och hur många aktiviteter kommer vi vanligtvis att skriva in i kalendern under en vecka? Om det är fler än fem familjemedlemmar skulle vi vanligtvis rekommendera att du ökar storleken lite, eftersom kolumnerna annars blir för små för att skriva något i.

2. Välj mall

Här väljer du hur många fält du vill ha överst i kalendern. Vill du ha ett stort fält att skriva till exempel en måltidsplan i eller vill du ha fyra små bilder på familjen? Det finns fler alternativ. Prova dig fram med vad du tycker är den perfekta designen för dig.

3. Välj innehåll högst upp

Du börjar med att välja vilket innehåll som är vettigt för dig att ha högst upp i familjekalendern. Vill du ha bilder eller text överst? Du kan till exempel använda textfälten för att skriva en måltidsplan, inköpslista och påminnelse. Du kan också välja familjebilder, vilket gör kalendern mycket mer personlig. Här kan du självklart välja det typsnitt som du tycker är snyggt till din design. Det finns 6 typsnitt att välja mellan.

4. Färgschema

Självklart har du även möjlighet att välja de färger som passar in i din inredning. Det finns totalt 8 färgkombinationer att välja mellan. Alla är i dämpade färger så de passar bra in i de allra flesta hem.

5. Topptext

I det fall du har valt att ha ett textfält högst upp är det här du skriver vad du vill ska synas i fältet. Som inspiration kan nämnas: matschema, shopping, kom ihåg, möten, möten eller födelsedagar.

6. Rubrik

I detta fält väljer du om du vill ha en rubrik eller inte. Vill du ha en rubrik kan det t.ex. vara en familjeplanerare, familjekalender, vår kalender, Familien Eriksens kalender, eller vad som helst som är vettigt i ditt hem. Här har du även möjlighet att välja typsnitt, beroende på vad du vill ha på din personliga planerare. Prova dig fram med olika typsnitt. Varje typsnitt ger din planerare ett annat utseende.

7. Kolumner

Slutligen har du naturligtvis möjlighet att välja en kolumn för varje familjemedlem. Du kan välja upp till 6 kolumner. Här kan du skriva namnen överst i varje kolumn. Dessutom kan du skriva dagarna till vänster. Med båda delarna finns det givetvis möjlighet att välja typsnitt. Vi rekommenderar dock inte 5 och 6 kolumner för storlekarna A3, 30x40 och 40x50.

8. Godkänn kalendern innan du skickar ut beställningen

Det är mycket viktigt att du ser igenom allt innan du skickar beställningen till oss. Din kalender är designad av dig och är därför väldigt personlig. Det är därför viktigt för oss att du får precis den produkt du har velat ha och lagt ner tid på att designa åt dig och din familj.

KOM IHÅG:

För att köpa en ram och glasmarkörer till din planerare.

Som du kan se skapar du här en helt personlig produkt som är speciellt designad för dig och din familj. Vi har ett stort önskemål om att du ska få precis den produkt du vill ha, så om du har några frågor när du sätter dig ner och designar din planerare så finns vi alltid redo vid telefonen för att hjälpa dig genom processen.

03. 2022-01-03ÖRBI

Skriv en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de visas