Ljus på jul och vinter i allmänhet är en del av vår mysighet och traditioner. Och vi vet alla hur hjärtvärmande och mysigt det är med ljus, men här i artikeln vill vi gärna slå ett slag för användningen av LED-lampor till årets julbelysning .

Vi har flera goda skäl att fokusera på just LED-lampor. Varje år händer tyvärr olyckor runt om i danska hem. Någon glömmer att släcka lampan, hunden skäller mot lamporna på trädet eller så bränner barnen sig. Allt detta kan du undvika om du använder de fina LED-lamporna, som är otroligt verklighetstrogna. Dessutom är riktiga ljus inte bra för inomhusklimatet och förorenar faktiskt ditt hem en hel del.

Lösningen på en mysig jul med mycket ljus, bra inomhusklimat och glada familjemedlemmar är helt enkelt LED-lampor. Du kan använda dem i alla rum, även utomhus i dina lyktor. Med LED-ljus har du möjlighet att sätta en extra snurr på årets julbelysning, och utan att kompromissa med designen. Här på Homedec hittar du LED-ljus som ser så autentiska ut att de lätt kan förväxlas med riktiga ljus.

Led ljus julbelysning

1. Adventskrans och juldekoration

Du kan med fördel göra din adventskrans och kalenderdekoration precis som du brukar. Självklart måste man bestämma sig om man vill ha ljus, blockljus, kronljus eller kanske värmeljus. Köp sedan några hållare för dina LED-lampor och placera dem som du vill i din dekoration. Du har nu den finaste dekorationen, som inte är brandfarlig, men supermysig och ser lika fin ut som om du hade använt traditionella ljus. Alla lampor har timerfunktion via fjärrkontroll – detta är dock ett tilläggsköp. Lamporna finns i flera färger, storlekar och höjder och du kan därför hitta just de lampor som passar din inredning.

2. Julgranen

Det råder delade meningar om vad som ska vara ljuset på granen. Vissa vill bara ha en kedja av ljus, medan andra tycker att det ska finnas riktigt ljus. Med de snygga och verklighetstrogna LED-lamporna från Deluxe Homeart kan du få en superfin mellanvara. Lamporna ser så verkliga ut att du inte kommer att se skillnaden. Och du kan till och med ha lampor på de nedre grenarna utan att någon behöver vara försiktig när du susar runt granen och sjunger "Nu är det jul igen".

3. Utomhusbelysning för dina julgäster

Välkomna dina gäster med ljus vid dörren, på trädgårdsbordet eller där du inreder ute. LED-lamporna kommer även i en utomhusmodell, fortfarande i flera färger och med den fantastiska timerfunktionen. Du kan använda lamporna i en lykta, eller stående fritt, eftersom de är vattentäta.

Bonustips: Timerfunktion

Timerfunktionen är superlätt att använda. Du kan välja mellan 2, 4, 6 eller 8 timmar. När du tänder belysningen och väljer ett av timintervallen, tänds dina belysningar vid samma tidpunkt varje dag och släcks efter den angivna tiden. Du kan enkelt återställa detta om du vill ha kortare eller längre tid. Denna funktion är tillgänglig på både inomhus- och utomhuslampor.

18. 2021-11-18ÖRBI — Tina Buchmark

Skriv en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de visas