Personliga presenter hjälper dig garanterat ur situationen där detta händer igen och igen... Du måste hitta på en riktigt fin present till någon du bryr dig om. Det kan vara allt från en vän till en familjemedlem eller kanske en riktigt härlig kollega. Det kan ibland vara riktigt svårt att komma på något och speciellt när man får höra "jag vill inte ha något" när man ber om en önskelista. Men vi vet alla att om vi inte kommer på något så blir mottagaren ofta också besviken. Och vad har du att hitta på? Ofta går du till din dator och söker nu efter presentidéer och ofta ger sökningarna samma resultat.

Vi skulle vilja hjälpa dig ur just det problemet genom att visa dig några superläckra personliga presenter som alltid är en hit.

Designa ditt eget fotokollage

Med ett design-eget fotocollage kan du sätta ihop alla foton som med tiden har skapat din delade historia. Med en sådan affisch kan det knappast bli en mer personlig presentidé. Det kan vara minnen från en resa, graviditet, bröllop, födelsedag eller bara härliga bilder från din vardag. Hitta bara bilderna som du tror att mottagaren kommer att bli särskilt exalterad över, och sätt ihop dem i en vacker mall med precis den design du vill ha. Vi lovar att just den här presenten kommer att ge wow-effekten när den packas upp och mottagaren kommer älska att kunna titta på den om och om igen och minnas fina dagar med dig.

personliga presentidéer

Världens bästa....

Det vet vi alla, det är mormors födelsedag! Mormor har allt och vill aldrig ha något, annat än besök och skoj. Du söker nu på nätet tunt efter presenter till mormor och är nyfiken på vad personliga presentidéer kan vara. Tänk efter ett ögonblick, ta med en vacker och personlig present, en affisch som säger "Världens bästa mormor " och din personliga hälsning nedan. Jag är helt säker på att både en mormor, mormor, farfar, farfar, mamma och pappa skulle älska att få just en sådan affisch. En affisch som de kan titta på varje dag och påminna sig själva om att du verkligen bryr dig om dem.

personliga presenter världens bästa affisch

Födelse-/doptallrikar

Vad ger man den lilla som ännu inte gjort sin egen önskelista? Vi vill ofta ge en doppresent som barnet kan ha i många år och titta på när de blir stora. Nämligen födelse- och doptallrikar är populära presenter till detta. Det finns flera designalternativ för just en sådan affisch. Man måste därför bestämma sig för om den ska vara väldigt grafisk, med alla uppgifter om vikt, födelsetid etc. Eller om affischen ska vara mer barnvänlig med söta färgillustrationer, med möjlighet att skriva barnets namn och födelsedag. Hitta bara den design som du tycker passar mottagaren och ge sedan en present som både föräldrar och barn kommer att bli extra glada över i många år framöver.

Designa dina egna stadskartaaffischer

Personliga presentidéer är alltid en hit. Det är gåvan som fortsätter att ge varje gång mottagaren tittar på den. Många av oss rör på oss hela livet. Vissa bosätter sig på en helt annan plats än där de föddes. Ofta hittar vi en partner som har gjort detsamma. Kanske har du rest till olika länder med din partner. Att designa stadskartaaffischer själv kan hjälpa till att knyta samman berättelser. Du kan till exempel ge en affisch från födelsestaden till båda parter samt deras nuvarande stad. På så sätt knyter du ihop deras förflutna, nutid och framtid på ett vackert och stilrent sätt. Denna presentidé passar särskilt bra för till exempel bröllop och inflyttningsfester. Du kan också använda dem för att visa en plats dit du och mottagaren har rest till, vilket är ett särskilt bra minne för dig och din vän, flickvän, partner, föräldrar etc. Affischen kommer garanterat att väcka minnen som mottagaren alltid kan vara glad varje gång de går förbi affischen som du har designat speciellt för honom/henne.

Personliga presentidéer kan vara många saker, men nu har du ett litet urval av just de presenter vi tycker är särskilt läckra och som vi tror alltid kommer att bli en hit hos mottagaren. Kom ihåg att en personlig gåva alltid går djupt in i själen. Ha en fantastisk tid att hitta just den present som du tycker att mottagaren ska njuta av.

01. 2021-12-01ÖRBI — Tina Buchmark

Skriv en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de visas